Sport&Krachtig Hex dumbells

Ben je op zoek naar een duurzame en mooie set hex dumbells om aan je home gym,personal trainingstudio, sportschool of crossfit box toe te voegen?

 

Zoek niet verder!

 Onze hex dumbells zijn gemaakt van massief staal met een premium rubber coating en zijn vrijwel onverwoestbaar. Plus, we geven een korting van EUR 100,00 als je nu besteld!

Sport&krachtig hex dumbbel set

Sport&Krachtig Hex dumbell set incl rek 2,5 t/m 25 kg

De perfecte aanvulling op je gym! Met een gewichtsbereik van 2,5 tot 25 kg (oplopend met 2,5 kg) zijn deze dumbbells ideaal voor elk fitnessniveau.

De rubberen bekleding voorkomt ook beschadiging van vloer of muren, wat betekent dat je kunt trainen waar je maar wilt.

De gewichtsaanduiding is duidelijk zichtbaar op elke dumbbell.  Zo kun je je vorderingen makkelijk bijhouden.

€1300,00

Hex Dumbells met Rek 

De Perfecte Toevoeging aan je Gym!

Geen aanbetaling nodig!

EUR 100,00 korting!

Gratis levering 2e week van Mei 2022

Sport&krachtig hex dumbbel set

Sport&Krachtig Hex dumbell set incl rek 1 t/m 25 kg

Set van 16 paar Sport&Krachtig hex dumbbells van 1 tot 10 kg (oplopend met 1 kg) en van 12,5 tot 25 (oplopend met 2,5 kg).

De perfecte aanwinst voor je sportschool! Deze set bevat een rek om ze gemakkelijk op te bergen.

€1500,00

Hex Dumbells met Rek 

De Perfecte Toevoeging aan je Gym!

Geen aanbetaling nodig!

EUR 100,00 korting!

Gratis levering 2e week van Mei 2022

Meld je aan voor de Hex dumbell pre-order

Naam
In welke set heb je interesse

Op zoek naar een hex halterset van topkwaliteit?

 

Deze set is gemaakt van hoogwaardig rubber en is perfect voor intensief commercieel gebruik.

De handgrepen liggen goed in de hand en bieden een goede grip, waardoor het een mooie aanvulling is op je huidige collectie hex halters, of ideaal voor gebruik in een (home)gym, crossfit box of PT studio.

Plus, er is geen aanbetaling nodig en je kunt profiteren van een korting van EUR 100,00! Pre-order nu!

Ben je op zoek naar hex dumbells, olympische barbells, bumper plates en weerstandsbanden voor je sportschool, personal training studio, home gym of crossfit box?

Ons bedrijf werd opgericht door ervaren personal trainers die precies deze hulpmiddelen bij hun eigen trainingen gebruiken. Je kunt geen betere kwaliteit krijgen dan dat! Ons materiaal is van de hoogste kwaliteit, en we bieden alleen producten aan die we zelf vertrouwen en gebruiken. We zijn er zeker van dat je tevreden zult zijn met je aankoop bij ons.

Work

Sport&krachtig Hex Dumbells

Pre-order

Krijg 100€ korting op Sport&Krachtig Hex dumbbell set

 

Pre-order nu en  gratis verzending 2e week van mei 2022

 

De perfecte toevoeging aan je gym!

Geen aanbetaling nodig!

Meld je aan voor de Hex dumbell pre-order

Naam
In welke set heb je interesse

Als je op zoek bent naar een manier om sterk en gespierd te worden, kijk dan niet verder dan hex dumbell oefeningen!

Deze oefeningen zijn perfect voor iedereen die zijn kracht en lichaamsbouw wil verbeteren. De 5 beste hex dumbbell oefeningen worden in hier besproken. Dus, wat houdt je nog tegen? Laten we aan de slag gaan!

 

DUMBBELL BENCH PRESS

De borstspieren kunnen ontwikkeld worden met de dumbbell bench press. Je werkt met deze beweging ook aan je schouders en triceps. Om deze oefening uit te voeren heb je twee hex dumbbells nodig. Ga op je rug op een trainingsbank liggen met je voeten plat op de vloer. Houd in elke hand een dumbbell vast met je armen recht boven je borst gestrekt. Laat de gewichten langzaam tot op je borst zakken en druk ze dan weer omhoog naar de beginpositie. Zorg ervoor dat je ellebogen iets naar binnen gehouden worden in een hoek van ongeveer 45 graden met je lichaam. Deze oefening kan zowel met een vlakke als met een incline bank uitgevoerd worden. De schuine variant legt een grotere nadruk op de bovenkant van de borstspieren.

 

 

DUMBBELL SHOULDER PRESS

De shoulder press is een geweldige oefening om de spieren van de schouder te ontwikkelen. Je traint er ook de triceps mee. Om deze oefening uit te voeren heb je twee hex dumbbells nodig. Je kunt deze oefening zowel zittend als staand doen. Als je zit gebruik dan een trainingsbank. Begin met de gewichten op schouderhoogte met je handpalmen naar voren gericht. Duw de gewichten boven je hoofd omhoog, maar zorg ervoor dat je armen niet helemaal uitgestrekt zijn. Laat de gewichten weer zakken naar de beginpositie en herhaal dit.

 

 

DUMBBELL LUNGES

Dumbbell lunges zijn een geweldige manier om je bovenbeen-, bil en kuitspieren te trainen. Ze helpen ook je evenwicht en coördinatie te verbeteren. Om deze oefening uit te voeren heb je twee hex dumbbells nodig. Houd in elke hand een gewicht vast en ga staan met de voeten op heupbreedte uit elkaar. Stap met je linkerbeen naar voren en laat je lichaam zakken tot je voorste knie minstens 90 graden gebogen is. Zorg ervoor dat je achterste knie de vloer niet raakt. Duw van je voorste hiel af, stap naar voren met je rechterbeen en herhaal.

 

 

ONE ARM DUMBBELL ROW

De one arm dumbbell row is een oefening om de spieren van de rug te ontwikkelen. Hij werkt ook op de biceps en de onderarmen. Om deze oefening uit te voeren heb je één hex dumbbell nodig. Plaats je linkerhand en linkerknie op een oefenbankje en met je rechterhand houdt je het gewicht vast. Buig je rechterelleboog en trek het gewicht omhoog naar je borst als een zaagbeweging. Zorg ervoor dat je je rug recht houdt en je schouders niet ophaalt. Pauzeer een seconde en laat het gewicht dan weer zakken naar de beginpositie.

BICEPS CURLS

Dumbbell curls zijn een effectieve oefening om de biceps te trainen. Je kunt ze ook gebruiken om de spieren van de onderarm te trainen. Om deze oefening uit te voeren heb je twee zeskantige dumbbells nodig. Begin met je handpalmen naar voren gericht en je armen recht naar beneden gestrekt langs je lichaam. Krul de gewichten op tot schouderhoogte en laat ze dan weer zakken tot de beginpositie. Let op dat je je bovenarmen stilhoudt en alleen je onderarmen te bewegen.